Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Remélem tetszenek az általam készített ékszerek…

Elsődlegesnek és legfontosabbnak a szerethető, mindennapokban is hordható ékszerek készítését tartom. Az ékszer arra való hogy felvidítson, örömet szerezzen, hogy általa csinosabbnak érezzük magunkat. Ha ezt esetleg ajándékba kapjuk (üzenem férfitársainknak!), még szívesebben hordjuk.

Amint láthatod, szeretem az egyszerű tiszta formákat, színeket és természetes anyagokat: üveggyöngyök, kagylók, ásványgyöngyök az alapanyagaim. Nikkelmentes tartozékokat használok, ha fémérzékeny vagy, jó eséllyel hordhatod ezeket.

Néprajzosként a magyar kultúra, a néphagyomány motívumai állnak hozzám közel, a csigavonalak, a tulipán, és a virág amiket szívesen alkalmazok az ékszerkészítés során.

Ha bármelyik ékszer megtetszik, hívj fel vagy írj e-mailt, és pár napon belül a Tiéd lehet.

Pécs környékén személyesen átveheted, illetve 390ft-os postaköltségért, miután átutaltad a számlámra a pénzt, ajánlott levélben elküldöm Neked. A postai utánvét is egy lehetőség, de az jóval drágább, ha azonban ez a megoldás szimpatikusabb, akkor így adom fel.

Internetes kézműves boltomban, a MESKÁ-n egy kattintással is vásárolhatsz, ha ezt egyszerűbbnek találod.

Minden ékszer amit itt látsz, színben és formában átvariálható- ezek az összeállítások az én fejemből pattantak ki, ha más az elképzelésed, szívesen elkészítem Neked. Sőt! Várom az ötleteket és az új kihívásokat.

Ha vásároltál tőlem, egy kérésem van csupán: hord az ékszert és érezd jól magad!

Minden jót és viszontlátásra!   Révai Kriszti


Tündékszer

Kapcsolat

Révai Krisztina
Pécs, 7627, Dózsa György u.21.
Adószám:79170884-1-22 Elérhetőségek: tundekszer@gmail.com,
06/30 824-33-08, www.facebook.com/tundekszer, www.tundekszer.meska.hu